+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

22-05-2018

 

Det er rigtig dejligt at konstatere, at Klim Sparekasse igen i år er placeret helt i toppen – nemlig på en flot 6. plads − blandt 62 danske pengeinstitutter i BankResearchs årlige risikoanalyse.

Sådan lyder reaktionen fra direktør Henrik Agesen, Klim Sparekasse, efter at BankResearch 22. maj 2018 offentliggjorde rapporten »Den Danske Pengeinstitutsektor 2017« − en 736 siders dybdegående analyse af danske pengeinstitutter baseret på 2017-årsrapporterne for de institutter, som indgår i analysen.

På baggrund af en lang række regnskabsoplysninger og nøgletal for 2017 kan vi konstatere, at kunder og garanter kan være helt trygge ved at benytte Klim Sparekasse.

Placeringen dokumenterer også, at sparekassen er inde i en sund og stabil udvikling. Flere og flere kunder bliver opmærksom på sparekassens konkurrencedygtige rentesatser og gebyrer sammenholdt med højt serviceniveau.

På baggrund af en lang række regnskabsoplysninger og nøgletal for 2017 kan vi konstatere, at kunder og garanter kan være helt trygge ved at benytte Klim Sparekasse, siger direktør Henrik Agesen

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok