+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

04-02-2019

 

Klim Sparekasse udvider nu kortpaletten og tilbyder fremover både privat- og erhvervskunder internationale kreditkort fra Mastercard 

Kunderne i Klim Sparekasse kan nu få et Mastercard kreditkort, der er et af de mest udbredte betalingskort i verden. Det kan bruges herhjemme, på nettet, og når man er på rejse i udlandet. Kortet tilbydes i tre varianter − som Mastercard Standard, Guld og Platinum.

− Vores kunder har efterspurgt et betalingskort, de kan bruge ved udlandsrejser. Her er Mastercard kredit ideelt, fordi det kan bruges rigtig mange steder og blandt andet sikrer en problemfri betaling ved billeje og hotelophold. Det er kort sagt en rigtig god rejsemakker, siger direktør Henrik Agesen fra Klim Sparekasse.

− Samtidig er der − som navnet antyder − kredit på kortet, hvilket kan være en fordel, når man er på farten. Hvor stor kreditten er, varierer efter korttype. For eksempel er der en kredit på 30.000 kr. på vores Mastercard Standard kreditkort. Og så er der tilmed en rigtig god forsikringspakke på Guld og Platinum, som både indeholder en komplet rejseforsikring, købs- og produktforsikringer samt en forsikring mod identitetstyveri, tilføjer direktøren.

I Klim Sparekasse glæder man sig over at kunne tilbyde kunderne et fuldt ud konkurrencedygtigt udbud af betalingskort, hvor man nu kommer hele vejen rundt med både kredit- og debetkort fra Mastercard og Visa/Dankort samt Dankort.

− Selv om vi hører til blandt de mindre pengeinstitutter i landet, kan vi takket været vores kortsamarbejde med foreningen Lokale Pengeinstitutter matche selv de største konkurrenter på markedet, når det gælder vores udbud af betalingskort. Det er både en fordel for os og vores kunder, fastslår direktør Henrik Agesen, der glæder sig til at se, hvordan kunderne tager imod de nye kort.

Læs alt om Mastercard her

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok