+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

26-03-2015

Ved Thorup Klim Ungdoms- og Gymnastikforenings forårsopvisning 20. marts 2015 blev Klim Sparekasses Idrætspris uddelt for første gang.

Prisen, der er på 3.000 kr., gik til Jeanette Holm Larsen og Henrik Tværgaard Larsen og blev overrakt af sparekassedirektør Henrik Agesen, som understregede:

– For en forening er det vigtigt, at der er ildsjæle, som gerne vil springe til og hjælpe med at udvikle med videre. I har begge gennem mange år været frivillige – både som trænere, i bestyrelsesarbejde osv. – og I fortjener derfor at få et skulderklap. Det er bestemt ikke en pris, som skal betegnes som en »farvel og tak«-pris – vi sætter stor pris på jeres hjælp, og håber, at I vil fortsætte i mange år endnu.

 

Fyldt halgulv og masser af fart 
  
Den årlige forårsopvisning foregik i Thorup-Klim Hallen. Der var god fart over gulvet, og i løbet af to en halv time havde der været godt 200 gymnaster på gulvet og vist, hvad de havde arbejdet med i løbet af vinteren.

De mindste havde mor eller far med foruden deres bamser, som endte med at flyve højt oppe under loftet.

De større hold havde både arbejdet med rytme og spring, så tilskuerne så flotte serier og høje, vilde spring.

Efter endt opvisning var der ægte kaffe og kagebord med mange forskellige slags kage. Mens forældrene hyggede med kaffen, var der rig mulighed for børnene for at tumle på halgulvet, hvor nogle instruktører havde bygget en anderledes springbane.

I ugen efter har de enkelte hold haft afslutning, inden der er en kort pause, hvorefter der er mulighed for at komme til sommergymnastik.