+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

16-03-2022

Vellykket investeringsaften på Restaurant Klim Bjerg

Med 180 deltagere kan vi se tilbage på en super god og spændende investeringsaften på Restaurant Klim Bjerg tirsdag 15. marts

Direktør, Henrik Agesen bød velkommen og glædede sig over, at det nu efter en lang coronapause igen var muligt at afholde de populære investeringsaftener. Henrik omtalte kort sparekassens mangeårige og succesfulde samarbejde med Sparinvest, som både omfatter rådgivning og anbefalinger til kunder men også sparekassens egenbeholdning af værdipapirer.

Herefter overlod han ordet til kundechef, Betina Hansen fra Sparinvest, som orienterede om de mange forskellige investeringsmuligheder. Blandt emnerne var Mix-afdelinger, Bæredygtig investeringer og det nye produkt, Investeringskonto Fri, som lanceres senere på året. Betina præciserede også vigtigheden af at tale om tidshorisont, risikovillighed, økonomisk råderum, når kunderne træffer deres valg af investeringer sammen med rådgiverne i sparekassen.

Efter en kort pause med lækre sandwichs og drikkevarer holdt Anders Agger et spændende foredrag med temaet, Sømanden, Helmig & Heavy Agger. Anders Agger har vundet hav af tv-priser, og han underholdt med stor indlevelse, tv-klip, humor og selvironi.

Efter foredraget var der god tid til spørgsmål og kommentarer.

Alle udtrykte efterfølgende stor tilfredshed med aftenens program.