+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

MitID erstatter NemID

NemID har været vores nøgle til det digitale Danmark, og nu bliver det udskiftet med en helt ny løsning: MitID.

Digitale løsninger bliver erstattet af nye over tid. Det gør de, fordi de skal være sikre og kunne følge med udviklingen, ligesom vi kender det fra vores mobiltelefon og computer.

Derfor bliver NemID til MitID: Din kommende digitale identitet, som du skal bruge, når du logger ind, godkender handlinger eller har brug for at skrive under digitalt. MitID er lige så vigtigt som dit pas. Og du må aldrig dele det med andre.


Sådan får du MitID

Hvis du har NemID i dag og desuden har Net- eller Mobilbank, får du MitID dér ved at gå igennem en flertrinet selvbetjeningsproces. Du skal ikke foretage dig noget; du får besked fra os, når det er din tur til at få MitID. Der kan dog godt gå et godt stykke tid, før det er din tur, da der er mange, som skal have MitID.

Hvis ikke du har Net- eller MobilBank hos os, får du besked om, hvordan du i stedet får MitID.


Bag MitID

Det er et unikt partnerskab, der står bag udviklingen og driften af MitID, nemlig de danske pengeinstitutter og Digitaliseringsstyrelsen. Det betyder, at det er nemt for dig at bruge MitID, uanset om du skal logge på din netbank, på borger.dk eller handle på nettet.


Har du problemer med MitID?

Få hjælp til at løse dit problem med MitID her