+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

08-04-2019

 

Klim Sparekasses garantfest blev igen i år et stort tilløbsstykke med næsten 400 deltagere til beretning, spisning, musik og dans i Thorup-Klim Hallen.

Indledningsvis aflagde formand Else Myrup Kristensen en kort beretning på vegne af sparekassebestyrelsen, som med stor tilfredshed noterer sig et overskud før skat på godt 6 mio. kroner før skat i det forløbne regnskabsår.

Herefter tog direktør Henrik Agesen over og gennemgik årsrapporten for 2018 i uddrag. Han supplerede regnskabstallene med at fortælle lidt fra sparekassens hverdag, om nyansættelser, nye procedurer og nye produkter som eksempelvis Mastercard. Henrik Agesen omtalte ligeledes forskellige investerings- og pensionsmuligheder, fordelene ved at tegne garantbeviser og det store fokus, der netop nu er på låneomlægning til historisk lav rente.

Omkring beretningerne blev der sunget fællessang i form af Han Herred-sangen og Livstræet.

Herefter blev der serveret en lækker forret og hovedret fra Hotel Klim Bjerg, og mens kaffen kom på bordene, spillede Black Jack Duo op til dans. Der var også mulighed for at få sig en ristet hotdog i Lions Clubs pølsevogn uden for hallen.

Alt omkring garantfesten er lagt i hænderne på gode lokale kræfter. Således stod Tirsdagsklubben for borddækning og pyntning af hallen, mens støtteforeningerne for Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening tog sig af serveringen, bistået af kolleger fra Trekroner Idrætsforening, idet man gensidigt hjælper hinanden på tværs af de to landsbyområder.

− Vi er stolte over, at vi kan samle 400 ud af vore 1.150 garanter til et så stort arrangement, som betyder rigtig meget for vores lokalområde, fastslår Henrik Agesen, der glæder sig over det gode samarbejde, der eksisterer mellem Klim Sparekasse og det lokale foreningsliv.

Bestyrelsesformand Else Myrup Kristensen, Thorup Strand, aflagde bestyrelsens beretning og kunne glæde sig over et overskud i Klim Sparekasse på godt 6 mio. kroner før skat i 2018.

Klim Sparekasses garantfest samlede op mod 400 deltagere i Thorup-Klim Hallen og er dermed en af årets helt store begivenheder i lokalområdet.

I forlængelse af middagen spillede den lokale Black Jack Duo op til dans.

Der var masser af hygge og levende lys på bordene ved garantfesten.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok