+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

BoligHvordan vil du gerne bo – eje eller leje?

I sparekassens nærområde er der rigtig mange muligheder for at finde en attraktiv bolig til dig og din familie – tilmed til yderst fornuftige penge!

Vi samarbejder med en række lokale ejendomsmæglere og hjælper gerne med at henvise til huse, der er til salg, eller lejligheder, der er ledige.

 

Boligsiden.dk

Se, hvilke boliger der er til salg i områderne 9690, 9460, 7741, 7742 og 9670

Læs mere om bosætning i Thorup-Klim-området

 

Vi er klar med kvalificeret rådgivning om boligfinansiering

Når du har fundet den rette bolig til en pris, der passer til din økonomi, står vi parat med kvalificeret rådgivning om finansieringen.

Vi samarbejder med Totalkredit om realkreditlån. Der er mange forskellige låntyper med enten fast eller variabel rente og forskellig løbetid.

Det kan være en god idé at tjekke de aktuelle varianter, herunder kurser og priser, før du kontakter os om lånemulighederne.

 

Energirenovering af dit hus

Har du købt hus? Skal du bygge til? Eller planlægger du at renovere dit hus? Så er det måske oplagt for dig at energirenovere, så du både mindsker dit årlige energiforbrug og din CO2-udledning. Det kan være alt fra forbedring af dit indeklima eller omstilling til grøn energi til udskiftning af oliefyret i kælderen til en mere energivenlig varmekilde, ikke mindst i disse tider, hvor energipriserne på bl.a. gas og olie er steget markant.

Besøg Energiberegneren og få en kontant idé om, hvor meget du kan spare – og en liste over forskellige muligheder for energirenovering i netop dit hjem:

Beregn, hvad du kan spare

 Hent Totalkredits app i App Store eller Google Play


Prøv vores boligkøberguide – klik på Totalkredit-logoet


Prøv også følgende Totalkredit-beregnere

Video: KundeKroner

Totalkredit udbetaler i alt 600 mio. kr. til privatkunderne i Totalkredit. Det betyder, at du modtager 250 kr. pr. kvartal i fire kvartaler pr. mio. kr. du har i restgæld. Du får pengene som rabat i din bidragsbetaling på dit lån første gang 30. september 2017. Vi kalder pengene for KundeKroner.
 


Video: Hvad er et realkreditlån?


Video: Fast eller variabel rente?


Video: Lån med eller uden afdrag?


Video: Hvad er bidrag?


Video: Når afdragsfriheden udløber