+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 


Apple Pay

Lad din pung blive derhjemme, og betal med din iPhone eller dit Apple Watch ved én af mange kontaktløse kortterminaler i Danmark og udlandet – nemt, hurtigt og sikkert!

Du kan betale i butikker ved at holde din iPhone nær den kontaktløse kortterminal med Touch ID eller Face ID. Med Apple Watch skal du dobbeltklikke på sideknappen og holde Apple Watch op til læseren. Det er også muligt at bruge Apple Pay i apps og i online-butikker. Apple Pay er en del af Min hverdag.


Sikkerhed

Dit kortnummer gemmes aldrig på din enhed eller på Apple-servere og deles ikke med butikkerne. Apple Pay bruger et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode for hvert køb, så dine betalinger forbliver private og sikre. Hver transaktion godkendes med dit fingeraftryk (Touch ID) eller ansigtsgodkendelse (Face ID).

Bemærk, at Apple Pay kræver en iPhone 6 eller nyere, og at din telefon er opdateret til iOS 11 eller en nyere version.


Se, hvordan du kommer i gang
 

  1. Mobilbanken 

Du kan tilføje dine kort til Apple Pay direkte fra din mobilbank. Inden du går i gang, skal du sørge for, at din mobilbank er opdateret til seneste version. Hav også dit NemID parat. 

  1. Åben din Mobilbank-app 
  2. Vælg et kort, og tryk på »Føj til Apple Wallet«
  3. Følg tilmeldingsprocessen, og alle dine kortoplysninger vil blive tilføjet 
  4. Godkend vilkårene, og så er du i gang.

Læs mere om Mobilbank

  1. Apple Wallet   

Du kan også vælge at bruge Apple Wallet, som allerede er installeret på din iPhone som en app under navnet »Wallet«. Du kan starte tilmeldingen til Apple Pay her, og hvis du har registreret dit mobilnummer hos os, kan du komme i gang uden brug af NemID.    

  1. Åben din Apple Wallet-app
  2. Tryk på + symbolet, og følg tilmeldingsprocessen for at tilføje dit kort
  3. Godkend vilkårene
  4. Nu skal du aktivere dit kort. Dette gør du ved, at du får tilsendt en kode på sms, som du taster ind i Apple Wallet. Har vi ikke registret er nummer, skal du kontakte sparekassen.

Læs mere om Apple Wallet