+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

21-12-2022

Garantrejse 2023 til Berlin og Spreewald


5 dage
Onsdag 17. til søndag 21. maj 2023

Pris pr. person kr. 4.750,-
Inkl. halvpensionPROGRAM

Dag 1
Vi kører fra Klim tidligt om morgenen. Undervejs på busturen er sparekassen vært ved morgen­kaffe med rundstykker og kage – og senere en frokost bestående af håndmadder fra slagteren.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Berlin, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Park Inn på Alexanderplatz centralt i byen. Til aftensmad skal vi nyde hotellets aftenbuffet.


Dag 2

Efter morgenmaden på hotellet tager vi med vores lokal­guide på byrundtur i Berlin. Her skal vi se og høre om en masse af det, den tyske hovedstad har at byde på af historiske og kulturelle seværdigheder.

Midt på dagen holder vi en pause i programmet, hvor der bliver tid til at finde et sted at spise frokost.

Efter anden del af byrundturen kommer vi sidst på efter­middagen tilbage til hotellet med mulighed for lidt afslapning, inden vi om aftenen skal ud at spise på en restaurant i byen.


Dag 3

Vi spiser morgenmad, hvorefter turen går mod Spreewald sydøst for Berlin. Spreewald er et unikt naturområde omkring floden Spree, hvor en masse forgreninger af floden skaber et enestående moselandskab, hvor bådfart i generationer har været den mest almindelige transportform.

På denne tur har vi også vores lokalguide med, som kan fortælle os en masse om dette spændende område.

I løbet af dagen skal vi på en sejltur med en af de karakteristiske lavbundede pramme, som gennem tiden i høj grad er blevet brugt til transport i området. Undervejs på sejlturen spiser vi frokost.

Tilbage i Berlin er aftenen til fri disposition.


Dag 4

Efter morgenmåltidet byder dagen på en tur i ’Det Jødiske Berlin’ med lokalguiden. Berlins jøder er flere gange blevet forfulgt og udvist, men de har en enestående evne til at rejse sig og komme på fode igen, og i dag stiger den jødiske befolkning i Berlin.

På dagens tur går vi blandt andet gennem kvarteret Scheunenviertel – og ser på bygninger, mindesmærker og andre spor fra Berlins jødiske befolkning og fra ­jøde­for­følgelserne.

Undervejs bliver der mulighed for at finde et sted at spise frokost.

Om aftenen mødes vi ved hotellet kl. 18.30 for at gå til restauranten Hofbräu Wirtshaus. Her skal vi spise en tre-retters menu – og opleve et stykke bayersk livsstil i hjertet af Berlin. Stedet byder nemlig på ægte Oktoberfest-atmosfære med solide måltider, original Hofbräu-øl fra München og levende musik.

Vores menu består af kartoffelsuppe til forret, oksekød med forskelligt tilbehør til hovedret og panna cotta til dessert.


Dag 5

Vi kører fra Berlin efter morgenmaden – og ved den dansk-tyske grænse holder vi pause med frokost og ­mulighed for at handle i grænsebutikkerne.

Dernæst fortsætter vi hjemturen med forventet ankomst i Klim først på aftenen.

 

PRISEN INKLUDERER

  • Transport i turistbus
  • Morgenkaffe, rundstykker, kage og frokost på turen dag 1
  • 4 hotelovernatninger på Park Inn by Radisson med 4 x morgenmad og 1 x aftensmad (dag 1)
  • Aftensmad på restaurant i Berlin dag 2
  • Frokost i Spreewald dag 3
  • Aftensmad på Hofbräu Wirtshaus dag 4
  • Frokost på hjemtur dag 5
  • 3 udflugter / byrundture med lokalguide Annette Bruun, som bor i Berlin
  • Rejseleder Nielda Hejlesen er med på hele turen
  • For Klim Sparekasse deltager Henrik Agesen og Finn Hosbond

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.275,-

Ret til ændringer i programmet forbeholdes
Fjerritslev Rejser er formidler for rejsens tekniske arrangør Lauritzen Rejser ApS #3185

 

Tilmelding og betaling til Klim Sparekasse, telefon 98 22 52 55 eller e-mail dk@klimsparekasse.dk senest fredag 31. marts 2023

Afgang fra Klim Sparekasse onsdag 17. maj 2023 kl. 06.00