+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

09-03-2019

 

Ved Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforenings lokalopvisning i Thorup-Klim Hallen 8. marts var der velfortjent hæder til mangeårig instruktør Aase Jensen.

Det skete i form af Klim Sparekasses Idrætspris 2019, som blev overrakt af sparekassedirektør Henrik Agesen og gymnastikforeningens formand, Lars Holmstrand.

Lars Holmstrand fremhævede i sin motivation Aase Jensens indsats som både aktiv gymnast og instruktør. I en lang årrække trænede hun rytmehold, og da hun besluttede sig for at stoppe på arbejdsmarkedet, overtog hun gymnastikken i Tirsdagsklubben for områdets seniorer.

Tirsdagsklubben er gennem disse år blevet videreudviklet med nye, spændende tiltag og oplever stor succes. Netop i år har man rundet 100 forskellige navne på deltagerlisten, og tirsdag efter tirsdag møder omkring 75 personer op i Thorup-Klim Hallen.

God gymnastik til skøn musik får voksne mænd og kvinder i alderen 60-90 år til at svinge med arme og ben! sagde Lars Holmstrand.

− Aase er både en rigtig dygtig gymnast og en meget dygtig instruktør, som har formået at forny sig og tilføre nye elementer, så det altid er inspirerende at komme til træning. Hun er faktisk en stor del af vores DNA i foreningen. Har foreningen brug for en vikar, praktisk hjælper, et godt råd eller en kage, ja, så kan man altid regne med Aase!

Med hæderen fulgte 3.000 kroner samt diplom fra Klim Sparekasse.

 

Aase Jensen blev hædret med Klim Sparekasses Idrætspris 2019 for sit kæmpe engagement i Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening, ikke mindst til glæde for de mange deltagere i Tirsdagsklubben for områdets seniorer. Hun ses her mellem formand Lars Holmstrand og sparekassedirektør Henrik Agesen ved foreningens lokalopvisning i Thorup-Klim Hallen. Privatfoto.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok