+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

13-01-2020

 

Thorup-Klim Boldklubs 50-års jubilæum i 2019 afrundes med et opgør mellem topholdet Aalborg Håndbold og Mors-Thy mandag 20. januar

 

Thorup-Klim Boldklub kunne i 2019 fejre sit 50-års jubilæum, og nu sættes der punktum for festlighederne med et stort håndboldstævne i Thorup-Klim Hallen mandag 20. januar om aftenen.

Her vil publikum opleve ligahåndbold i et møde mellem Aalborg Håndbold og Mors-Thy.

2019 blev et historisk år for Aalborg Håndbold, hvor klubben sikrede sig alle tre titler i dansk håndbold i form af Pokaltitlen, DM-titlen samt Super Cuppen. DM blev vundet på hjemmebane i Gigantium søndag 9. juni.

Efter 17 spillerunder i Primo Tours Ligaen ligger Mors-Thy Håndbold på 9. pladsen – »lige udenfor det fine selskab, som giver adgang til slutspil,« som det fremgår af en nytårsstatus på klubbens hjemmeside. »Vi er det eneste hold, som har slået det suveræne tophold, Aalborg Håndbold, i ligaen, og derudover har vi taget store skalpe som TTH Holstebro og Skjern Håndbold,« hedder det videre i nytårsbetragtningerne.

Dermed er lagt op til endnu et spændende opgør mellem danmarksmestrene og Mors-Thy.

Værterne i Thorup-Klim Boldklub sørger for den rette kulisse med en lokal speaker ved mikrofonen, ligesom boldklubbens egne børn løber ind i hallen sammen med gæsterne. Efter kampen bliver der mulighed for at erhverve sig autografer fra ligaspillerne.

Aalborg Håndbolds spillertrup jublede ved hjemtagelsen af DM på hjemmebane 8. juni 2019, men topholdet er dog undervejs blevet slået af Mors-Thy. Nu venter der endnu et spændende opgør mellem de to ligahold i Thorup-Klim Hallen mandag 20. januar. Foto: Aalborg Håndbold