+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

05-06-2019

45 garanter deltog i en veltilrettelagt bustur til Trier og Luxembourg

 

Kristihimmelfartsferien 2019 bød på en flot og indholdsrig bustur til Trier og Luxembourg for Klim Sparekasses garanter.

− Alt forløb planmæssigt, og vi havde fantastisk dejligt vejr alle dage, fortæller direktør Henrik Agesen. Han har stor ros til overs for Fjerritslev Rejser, der havde tilrettelagt turen, og den dygtige guide, Nielda, der fortalte og viste rundt. Endvidere deltog Karsten Løngaard fra investeringsforeningen Sparinvest.

Garantturen bød på mange spændende og flotte oplevelser og rigtig hyggeligt samvær undervejs, så det var 45 glade og supertilfredse deltagere, der vendte hjem, lyder det fra Klim Sparekasses direktør.

 

Se programmet for turen her

Første dag bød på en guidet byrundtur til fods i Trier, der er kendt som Tysklands ældste by og rummer flere velbevarede bygninger fra Romerrigets tid og mange flotte huse fra middelalderen. Foto: Klim Sparekasse

Klim Sparekasses garanter var også på en fire timers sejltur på Moselfloden mod nord til vinbyen Bernkastel-Kues. Undervejs kunne nordjyderne nyde udsigten til den smukke natur og de mange vinmarker, som ligger på begge sider af floden. Foto: Klim Sparekasse

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok