+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

10-07-2023

Ny Erhvervskundechef i Klim

Klim Sparekasse har ansat Per Nørgård Nielsen som erhvervskundechef.

Den nye erhvervskundechef er en særdeles erfaren og kompetent herre. Senest har han været direktør i Sønderhå-Hørsted Sparekasse og der forinden var han erhvervskundechef i henholdsvis Sparekassen Vendsyssel og Sønderhå-Hørsted Sparekasse.

”Jeg er super glad for, at Per har sagt ja til vores tilbud og nu bliver en del af fællesskabet i Klim Sparekasse, udtaler adm. direktør Alex Andersen. Vi har været inde i en god udvikling igennem længere tid, og med tilgangen af Per får vi i endnu højere grad mulighed for at være en proaktiv sparringspartner for både nuværende og nye erhvervskunder”.

Ud over sit professionelle virke i sparekassen har Per igennem mange år været særdeles aktiv i erhvervsklubben omkring Thisted FC. Privat bor Per i Thisted sammen med sin hustru Trine.

”Jeg ser meget frem til, at min hverdag igen fyldes med rådgivning og sparring med erhvervskunder og mit netværk”, udtaler Per Nørgård Nielsen.

”Jeg har sagt ja til Klim, fordi jeg deler deres værdier omkring loyalitet, ordentlighed og ansvarlighed, og fordi jeg tror på, at den lokale forankring med nærhed, engagement og transparens også i fremtiden vil blive valgt til af kunderne”, slutter Per.

Per har første arbejdsdag i sit nye job den 7. august.