+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

09-03-2021

Nyt system til foreningskunder

Det lokale foreningsliv betyder meget for Klim Sparekasse. Desværre har den nye hvidvaskningslov øget sparekassens krav om kundekendskab og øget det administrative arbejde betydeligt. Samtidig betyder de nye krav ekstra arbejde til sparekassens foreningskunder.

Fra 1. marts 2021 ændres priserne for kunder i sparekassen. Sparekassen vil med de nye priser stadig være blandt de absolut billigste i Danmark. Du kan se de nye priser her.

For at kunne minimere omkostningerne for foreningskunder, vil sparekassen med et nyt system gøre det nemmere for foreningerne at indsamle de lovpligtige dokumenter. Samtidig får bestyrelserne stillet et populært værktøj til rådighed.

Systemet hjælper med at samle bestyrelsens arbejde og derved frigive vigtig tid, som kan bruges til det vigtige arbejde i foreningen. Bestyrelsen kan gratis benytte systemet til blandt andet dagsorden, referat, dokumenter og opgaver. Sidder du i en bestyrelse, sender sparekassen en unik invitation til dig. Er du nysgerrig på samarbejdet, kan du se mulighederne her.

Klim Sparekasse håber med de nye muligheder at bidrage positivt til de mange frivillige foreninger i lokalområdet.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok