+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

19-06-2016

Fra overrækkelsen af årets idrætspris ses fra venstre Henrik Agesen, Lene Olsen, Martin Kirk og Claus Bennetsen

Lene Olsen og Martin Kirk fik årets idrætspris 2016

I forbindelse med årets Open Air i Vester Thorup lørdag 18. juni havde direktør Henrik Agesen fornøjelsen af at uddele Klim Sparekasses idrætspris 2016 til Lene Olsen og Martin Kirk fra Thorup-Klim Boldklub. Det skete sammen med boldklubbens formand, Claus Bennetsen.

Martin Kirk har i mange år været aktiv som spiller og holdleder i både fodbold og håndbold. I 2011 blev Martin valgt ind i støtteforeningen for Thorup-Klim Boldklub og allerede året efter valgt som formand for støtteforeningen. I dag er Martin en af drivkræfterne bag Open Air.

Lene Olsen har ligeledes i mange år været aktiv både som håndbold- og fodboldspiller og desuden som holdleder for boldklubbens dame-fodboldhold. Hun er således en af kræfterne bag, at Thorup-Klim Boldklub stadig kan tilbyde fodbold for damer. I 2012 blev Lene valgt ind i håndboldudvalget for TØK 2000, en opgave hun har gået op i med liv og sjæl. I 2014 overtog hun formandsposten i TØK 2000 og har dér fortsat sit gode arbejde, blandt andet ved at gennemføre JHF’s tiltag »Knæk Kurven« sammen med håndboldudvalget. Lene er også kvinden bag opstarten af »Trille og Trolle«, som er et håndboldtilbud til de allermindste.

Parret bor i Klim.

Med prisen på 3.000 kr. fra Klim Sparekasse fulgte diplom samt blomster og vin.