+45 98 22 52 55

 

Følg os på de sociale medier 

 

 

Følg os på de sociale medier 

 

09-05-2023

Sparekassens nye formandskab er to kvinder

På sparekassens repræsentantskabsmøde 29. marts 2023 blev Lars Lynglund og Lasse Vilsen valgt ind i sparekassens bestyrelse i stedet for Per Boelt Christensen og næstformand Svend Sunesen, der begge havde valgt at nedlægge deres hverv efter mere end 30 år i sparekassens bestyrelse.

På det seneste bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig, hvor Sonia Luther Nielsen blev genvalgt som formand og Kristina Kristensen blev valgt som ny næstformand.

Det er vigtigt for sparekassen, at den kontinuerligt, er i stand til at tiltrække de nødvendige kompetencer ikke mindst til bestyrelsen.

– Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække to yngre og kompetente bestyrelsesmedlemmer, der uden tvivl hver især kommer til at bidrage til sparekassens fortsatte udvikling, udtaler formand Sonia Luther Nielsen.

Adm. direktør Alex Andersen ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelse og ikke mindst det nye formandskab.

– Der er et rigtig godt samarbejde i bestyrelsen, og det er jeg helt sikker på vil fortsætte også med Lars og Lasse. Og så er vi privilegerede at have tre dygtige kvinder i bestyrelsen, hvoraf de to fremover udgør formandskabet. Kristina og Sonia komplementerer hinanden rigtig godt på alle måder, og så er vi vist også det eneste pengeinstitut i Danmark, hvor hele formandskabet er kvinder.